Kung Fu Panda 3 2016 online subtitrat in romana

0 comentarii
Kung Fu Panda 3 2016 online subtitrat in romana


 Puteti urmari  cel mai tare film de animatie: Kung Fu Panda 3 2016 online subtitrat in romana


 Urasul Po trebuie sa apere spiritul Kung Fu, el este aparatorul ursilor panda si cel mai de temut pericol pentru spiritul Kai, care cutreiera prin China si fura puterile maiestrilor. Acum el trebuie sa ii invete pe toti cei din sat sa se bata in stilul kung fu pentru a se apara de acest spirit malefic.


 In Romania filmul va aparea pe ecrane in data de 29 ianuare 2016 si imediat va fi postat si pe aceast site. Acest episodul este al treilea din seria binecunoscuta de iubitorii de filme de animatie comice.

 Urmarit aici video trailer-ul filmului Kung Fu Panda 3 2016 subtitrat pe internet:Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Kung Fu Panda 3 2016 online subtitrat in romana"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri