Cod Roşu la Londra London Has Fallen 2016 film online subtitrat in romana

0 comentarii
Cod Roşu la Londra London Has Fallen 2016 film online


 Cod Roşu la Londra London Has Fallen 2016 film online subtitrat in romana


 Filmul este o continuare a filmului Cod Rosu la Casa Alba, film din 2013, in care au jucat mare parte din actorii ce ii gasim in acesta noua ecranizare, de foarte mari proportii, dupa ce primul a avut un foarte mare succes.


 Si aici este in prim plan Presedintele Americii Benjamin Asher (Aaron Eckhart) si serviciul secret in frunte cu Morgan Freeman, urmat de Mike Banning (Gerard Butler), care trebuie sa demaste si sa distruga aceasta actiune terorista care incearca sa omoare capii celor mai mare tari din lume, pentru a putea prelua puterea si a aduce groaza in lume. Totul a plecat de la funerariile Primului ministru al Londrei care a murit din motive necunoscute. Aici teroristii vor sa produca o explozie de proportii care va duce la eliminarea tutoror celor veniti la inmormantare. Urmariti filmul Cod Roşu la Londra London Has Fallen din 2016 film online subtitrat in romana HD, ce poate fi urmarit din martie 2016 in Romania.
Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Cod Roşu la Londra London Has Fallen 2016 film online subtitrat in romana"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri