Alvin şi veveriţele Marea aventură 2016 online subtitrat in romana

0 comentarii
Alvin şi veveriţele Marea aventură 2016 online subtitrat in romana


 Alvin şi veveriţele Marea aventură 2016 online subtitrat in romana, Alvin and the Chipmunks The Road Chip, este seria de animatie ce a ajuns la episodul 4. Este filmul de comedie si actiune care te aduna atat copii cat si adultii in fata ecranelor.


 Povestea filmului incepe atunci cand Dave, este pe pragul de a-si cere prietena in casatorie, iar Alvin, Simon și Theodore cred ca acest lucru ii va desparti, iar ei trebuie sa faca tot posibilul sa opreasca acest lucru. Incearca prin toate mijloacele posibile si in timp contracronometru.

 In Romania aceste film poate vi vazut pe marile ecrane incepand cu 29 ianuarie 2016.


 Alvin şi veveriţele Marea aventură 2016 video online subtitrat in romana HD, Alvin and the Chipmunks The Road Chip


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Alvin şi veveriţele Marea aventură 2016 online subtitrat in romana"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri