X Factor Sezonul 5 Finala online 27 decembrie 2015

0 comentarii
X FACTOR Sezonul 5 live online


 Duminica este X FACTOR Sezonul 5 Finala din 27 decembrie 2015 online integral

 Seara cea magina Finala mare Xfactor este in a treia zi de Craciun, finala cand ii vom avea pe scena pe cei mai buni dintre toti concurentii din sezonul 5.

 Tudor Turcu, Florin Ristei şi Adina Răducan vin sa cante in finala, pentru un moment magic si fac spectacol.

 FInalistii sunt : trupa B52 si Bravissimo, din echipa lui Horia Brenciu. Xenia si Florin Raduta din echipa lui Stefan Banica.

 Oare cine va castiga cele 120000 de euro, pusi in joc pe Antena 1.Server IServer II


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "X Factor Sezonul 5 Finala online 27 decembrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri