Vocea Romaniei Sezonul 5 FINALA 18 decembrie 2015 online

0 comentarii

Vocea Romaniei Sezonul 5 2015 online Vezi Finala Vocea Romaniei Sezonul 5 din data 18 decembrie 2015 online pe PROTV.

 A cinsprezecea editie este si marea finala Vocea Romaniei editia 2015. Sunt doar 4 finalisti si ei vor face un show live de zile mari ...


 Cristina Balan din echipa Tudor, Michel Kotcha si Tobi Ibitoye din echipa Smiley si Tomi Weissbuch din echipa Moga, sunt concurentii care vor urca pe scena pentru ultima data si se vor lupta pentru premiul de 100.000 de euro.


Urmareste Vocea Romaniei Sezonul 5 Finala din 18 decembrie 2015 Ep 15 video integral online

Server I

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Vocea Romaniei Sezonul 5 FINALA 18 decembrie 2015 online"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri