Steve Jobs 2015 film online subtitrat pe internet

0 comentarii
Steve Jobs 2015 film online subtitrat pe internet


 Filmul STEVE JOBS decembrie 2015 online subtitrat in romana.

 Este povestea reala a celui ce a fost si este Steve Jobs, cofondatorul Apple. A fost cel mai reprezentativ personaj din industria calculatoarelor.

 Acesta este filmul doi, preluat de cei de la Sony si Universal, dupa ce in anul 2013 a mai fost facut un film dupa viata lui Jobs, dar acel film a fost criticat de apropiatii lui si aducand critici cum ca nu ar fi imaginea realui a lui Steve.

 In filmul Steve Jobs din anul 2015 personajul principal este interpretat de Michael Fassbender. Regia îi aparține lui Danny Boyle, laureat cu Oscar, iar scenariul este cris de Aaron Sorkin, bazat pe biografia best-seller a fondatorului Apple.

Steve Jobs 2015 film online subtitrat pe internet


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Steve Jobs 2015 film online subtitrat pe internet"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri