STAR WARS 7 The Force Awakens Trezirea Fortei 2015 Online Subtitrat

0 comentarii
Star wars 7 The Force Awakens Trezirea Fortei 2015 Online Subtitrat


 Filmul SF Star wars episodul 7 The Force Awakens Trezirea Fortei 2015 Online Subtitrat este filmul cel mai asteptat din anul 2015. Acest film a facut senzatie, inainte sa fie lansat. Peste tot puteti vedea afise si jucarii cu Star Wars 7.


 Episodul 7 este o nouă poveste intergalactică şi un nou razboi între Imperiu şi forţele Rezistenţei, armate conduse de Poe Dameron. Kylo Ren, este personajul negativ jucat de Adam Driver, va face orice ca sa termine ce a început Darth Vader. Trezirea fortei spune totul, nimic nu ii va opri pe Rey si Finn.


 Putem vedea actorii: Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Oscar Isaac, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, actori care vor umple salile in ca de la lansarea din 18 decembrie 2015.

STAR WARS 7 The Force Awakens Trezirea Fortei 2015 Online Subtitrat

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "STAR WARS 7 The Force Awakens Trezirea Fortei 2015 Online Subtitrat"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri