MasterChef Sezonul 6 Finala 14 decembrie 2015 online

0 comentarii
Master Chef Sezonul 6 online

 MasterCheF Sezonul 6 Finala  2015 14 decembrie 2015 online.


 Luni seara vom vedea cine este marele Master Chef din anul 2015, cel care va pleca acasa cu 50.000 de euro. Claudia, Andrei si Liviu, sunt cei trei concurenti care se vor bate pentru titlul de Master Chef.


Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean vor urmari cele trei probe din Marea Finala si dupa prima proba vor elimina un concurent, pe cel cu punctajul cel mai mic, urmand ca in urmatoarele doua probe sa se dueleze cei mai buni doi bucatari de la aceasta editie. Vor fi probe de desert dar si feluri principale.

MasterChef Sezonul 6 Finalisti concurenti
Server I  MasterChef Sezonul 6 Marea Finala 14 decembrie 2015 video online
Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "MasterChef Sezonul 6 Finala 14 decembrie 2015 online"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri