Las Fierbinti Episod Special de Craciun 25 decembrie 2015 online

0 comentarii
Las Fierbinti Episod Special de Craciun 25 decembrie 2015 online Vezi Las Fierbinti Sezonul 8 Episod Special de Craciun 2015 online 25 decembrie 2015.


 In prima zi de Craciun 2015, actorii din Las Fierbinti v-au pregatit un episod special de Craciun video, plin de momente comice si inedite. Ei au impodobit bradul pentru voi si copii din sat au pregatit colinde si merg la colindat. Dorel pregateste micii pe gratar pentru sarbatoare.

 Primarul Vasile va avea de infruntat furia si vizita prefectului, care vine pe neasteptate, chiar de sarbatori si gaseste multe neregului pe care nu le accepta.


Urmariti Las Fierbinti Sezonul 8 episod special de Craciun 25 decembrie 2015 online pe internetServer IIServer IIIDă-ne un like :

Comments

0 comments to "Las Fierbinti Episod Special de Craciun 25 decembrie 2015 online"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri