Daddy's Home decembrie 2015 online subtitrat

0 comentarii
Daddy's Home decembrie 2015 online subtitrat

  Comedia de Craciun Daddy's Home Dad vs Step Dad film online subtitrat in romana


 A fi tata nu este greu, dar sa fii un tata bun este foarte greu. Cand copii nu sunt ai tai, ci vin la pachet cu noua sotie poate fi dificil sa te iubeasca acesti copilasi. Totul devine si mai greu cand esti trebuie sa te lupti cu tatal natural al copiilor, doar ca sa le castigi increderea, iubirea si respectul.  Brad este tatal care se bate cu  Dusty, tatal natural al copiilor.


 Premiera va avea loc in Romania pe 8 ianuarie 2016 si multi abia asteapta, o comedie in care ii putem vedea pe Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini.


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Daddy's Home decembrie 2015 online subtitrat"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri