Cupa României Steaua Viitorul LIVE 17 decembrie 2015 Protv

0 comentarii
Cupa României Steaua Viitorul LIVE 17 decembrie 2015 Protv


 Sferturi Cupa României Steaua Viitorul LIVE video joi 17 decembrie 2015 si este in direct pe ProTV.

 Steaua intalneste astazi, pe Stadinul National, in Cupa Romaniei, dupa ce luni Steaua a batut-o cu scorul de 0-1, in etapa 22. Steaua a ramas tot pe locul 5 si acum are doar 37 de puncte, in timp ce primul loc Astra Giurgiu are 45 de puncte. Steaua vine dupa doua viictorii consecutive, dupa revenirea lui Laurentiu Reghecampf.

 Gica Hagi nu se va putea baza pe Florin Tănase, care este accidentat din meciul de luni,dar nici pe Hodorogea și Țîru care erau deja accidentati.Echipe probabile Cupa României Steaua Viitorul LIVE video 17 decembrie 2015:

Viitorul: Rîmniceanu - Benzar, Boli, Mitrea, Cr. Ganea - Vl. Achim, R. Marin, I. Filip - Nicoliță, I.Hagi, A. Chițu

Steaua: Fl. Niță - Rîpă, Varela, Toșca, Guilherme - L. Filip - Ad. Popa, Muniru, Stanciu, Hamroun - Tade

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Cupa României Steaua Viitorul LIVE 17 decembrie 2015 Protv"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri