Cristiano Ronaldo film 2015 online subtitrat in romana

0 comentarii

Cristiano Ronaldo film 2015 online subtitrat in romana


 Cristiano Ronaldo film 2015 online subtitrat in romana HD

 Viata este frumoasa cand esti faimos si ai foarte multi bani, dar nu asa a fost mereu, portughezul Ronaldo a muncit foarte mult. Filmul este viata jucatorului de fotbal Cristiano Ronaldo de la inceputurile lui la h Manchester United si pana in anii acestia cand este la Real Madrid.

 Castigatorul a doua baloane de aur, se face cunoscut asa cum este, ca jucator s ca tata a unui baietel.

 Un film documentar si sport, la care s-au filmat timp de 14 luni, alaturi de unul dintre cei mai buni fotbalsti din lume.
Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Cristiano Ronaldo film 2015 online subtitrat in romana"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri