X Factor Sezonul 5 Episodul 10 Online 13 noiembrie 2015

0 comentarii
X FACTOR Sezonul 5 live online


 Vineri seara urmariti X FACTOR Sezonul 5 Episodul 9 din 13 noiembrie 2015 online integral Delia a izbucnit in lacrimi! Irina Ichim a facut-o sa planga prin povestea ei. Ea iubește aviația și își plânge fiul prin cântec. Ea si-a pierdut fiul, in urma cu doi ani, din cauza unui cancer ce a lasat multa suferinta.

 Alex Vasilache este membru al trupei Jukebox, pe care o stiti de la Cronica Carcotasilor Acum Alex a venit singur pe scena si ne arata ce poate face. Juratii au decis ca el insusi poate castiga marele premiu.Server I

Partea IPartea IIPartea IIIPartea IV


Server II

Partea IPartea IIPartea III
Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "X Factor Sezonul 5 Episodul 10 Online 13 noiembrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri