Vocea Romaniei Sezonul 5 Episodul 9 online 13 noiembrie 2015

0 comentarii

Vocea Romaniei Sezonul 5 2015 online


 Urmareste Vocea Romaniei Sezonul 5 Episodul 9 de vineri 13 noiembrie 2015 online pe PROTV.


 In cea dea noua editie vom vedea cum Delia Pitu si Roxana Morar sunt puse fata in fata de catre Tudor, pentru a interpreta o piesa foarte dificila, ele trebuie sa cante "I can't get no satisfaction", in varianta lui Bjork si PJ Harvey Delia Pitu este salvata in ultimul moment de Marius Moga.
Urmareste Vocea Romaniei Sezonul 5 Ep 9 video integral online

Server I

Server I/Partea I
Partea II
Partea III
Partea IV
 
 

Server II/Partea I

Partea II

Partea III


Partea IV


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Vocea Romaniei Sezonul 5 Episodul 9 online 13 noiembrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri