Serifi de Romania episodul 1 online 9 Noiembrie 2015

0 comentarii
Serifi de Romania online


 Serifi de Romania episodul 1 online 9 Noiembrie 2015

 Incepe un nou show tv, pe Antena 1. DOisprezece vedete vor avea parte de armata vietii lor. Daca in 2015 a face armata nu este obligatoriu, acum ei simt pe pielea lor cum se facea armata inainte de anii 90`.

 Rona Hartner, Paula Chirilă, surorile de la Bambi (Raluca și Denisa), Natalia Mateuț, Andreea Tonciu, Giani Kiriță, Vladimir Drăghia, Andrei Duban, Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, CRBL și Ionuț Pitbull Atodiresei, sunt cei care vor lupta pentru a deveni Serif de Romania.
Server I/Partea IPartea IIPartea IIIPartea IVUltima parteServer II/Partea I
Partea IIPartea IIIPartea IVUltima parte


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Serifi de Romania episodul 1 online 9 Noiembrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri