Oferta Kaufland 11 - 17 noiembrie 2015

0 comentarii

  Oferta Kaufland saptamana 11 - 17 noiembrie 2015.


 Doar cateva din oferta de saptamana asta : detergent automat Ariel praf, 7 kg cu doar 57,49 lei. Mandarine la pretul de doar 2,99 lei. Lenjerie flece pentru pat foarmata din cerseaf pentru pat, fete de perne si cerseaf dublu la pretul de doar 89.99.


Oferta Kaufland
Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Oferta Kaufland 11 - 17 noiembrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri