Italia Romania 17 noiembrie 2015 live pe internet meci amical

0 comentarii


 Italia Romania 17 noiembrie 2015 live pe internet meci amical.


 Meciul este transmis in direct din Bolognia, Italia. Meciul se joaca in pofida celor intamplate in aceste zile in Franta, aceste atentate teroriste. Va rugam sa va rugati pentru sufletele pierdute in aceasta tragedie.

 Budescu este titular, Torje, Tatarusanu, Sapunaru Chiriches, Hoban , Grigore sunt jucatorii din aceasta seara.

 Meciul incepe cu o mica tacere pentru mortii din tragediile din Colectiv si din Paris.

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Italia Romania 17 noiembrie 2015 live pe internet meci amical"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri