Zero Tolerance 2015 film online subtitrat HD

0 comentarii
Zero Tolerance 2015 film online

 Urmareste Zero Tolerance 2015 film online subtitrat HD Filmul de actiune ZERO TOLERANCE, este thriller-ul de actiune, in care Dustin Nguyen, Scott Adkins cauta un criminal, el a ucis-o chiar pe fica unui fost agent CIA, Johnny si prieten cu ei. Ei ajung intr-un punct in care sunt pe cale sa renunte, din cauza ca nu au dovezi, iar ancehta ia o intorsura ciudata. Johnny vazand ca nu se ajunge la nici un sfarsit, incepe sa ancheteze cazul de unu;l singur si sa se razbune pe cel care ia ucis fica.

 Este un film de actiune, regizat de Wych Kaosayananda, un film de 130 de minute, care a obtinut doar nota 5,2 din parte imdb.comUrmareste Zero Tolerance 2015 film online subtitrat HD pe internetSERVER 2SERVER 3


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Zero Tolerance 2015 film online subtitrat HD"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri