X FACTOR SEZONUL 5 EPISODUL 8 ONLINE DIN 30 OCTOMBRIE 2015

0 comentarii
X FACTOR Sezonul 5 live online


 Vineri seara urmariti X FACTOR Sezonul 5 Episodul 8 din 30 octombrie 2015 online integral Natalia Moraru, ZÂNA care i-a fermecat pe jurați cu vocea ei. Ea a cantat plangand, deoarece chiar astazi se implineste una an de cand tatal ei nu mai este si ii simte lipsa. Ea afost rasplatiti cu trei de DA.

 Tot astazi Dani Otil se va casatori. Horia Brenciu va oficializa casatoria, el tinand locul unui primar. Imediat s-a facut rost de un voal si de buchetul miresei.Server I

Partea IPartea IIPartea IIIPartea IVPartea VPartea VI

Server II

Partea IPartea IIPartea III
Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "X FACTOR SEZONUL 5 EPISODUL 8 ONLINE DIN 30 OCTOMBRIE 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri