X FACTOR SEZONUL 5 EPISODUL 7 ONLINE DIN 23 OCTOMBRIE 2015

0 comentarii
X FACTOR Sezonul 5 live online


 Vineri seara urmariti X FACTOR Sezonul 5 Episodul 7 din 23 octombrie 2015 online integral

 Deea, cea din show-ul "Insula iubirii" vine la XFACTOR sa isi arate talentul. Si-a schimbat si look-ul, doar sa impresioneze. A postat si ep facebook un videoclip in care interpreteaza o piesa cunoscuta.

 In aceasta seara, 23.10.2015 Delia vine impreuna cu catelul ei, Louie, care va sta laturi de jurati.

Server I

Partea IPartea IIPartea IIIPartea IVPartea VPartea VI

Server II

Partea IPartea IIPartea IIIPartea IV Partea V

Partea VI


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "X FACTOR SEZONUL 5 EPISODUL 7 ONLINE DIN 23 OCTOMBRIE 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri