X FACTOR Sezonul 5 episodul 5 online 9 octombrie 2015

0 comentarii
X FACTOR Sezonul 5 live online


 Vineri seara urmariti X FACTOR Sezonul 5 Episodul 5 din 8 cotombri 2015 online integral

 In aceasta seara pe scena vor urca doua surori gemene. Juriul va fi incantat de frumusetea lor, dar si de faptul ca vorbesc mult, dar bine. Cu vocea lor vor trece mai departe in runda urmatoare, dupa ce au primit trei de da. Ele in viata lor de zi cu zi, canta si canta prin tari straine. Sotul uneia dintre ele este impresarul lor. Cealalt urmeaza se marite, cu un tanar din Spania. Horia Brenciu fara sa stie asta vrea sa o combine cu Dani Otil.

Video 1 X FACTOR Sezonul 5 Episodul 5 pe internet din data de 09.10.2015 /Partea IPartea IIPartea IIIPartea IV


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "X FACTOR Sezonul 5 episodul 5 online 9 octombrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri