X FACTOR Sezonul 5 episodul 4 online 2 octombrie 2015

0 comentarii
X FACTOR Sezonul 5 live online


 Vineri seara urmariti X FACTAOR Sezonul 5 Episodul 4 online integral.


 Brenciu a fost uimit in aceasta seara de un grup pe nume B52, care l-a impresionat la maxim. El a prezis ca ei vor ajunge in finala. O tanara si doi baieti care s-au cunoscut pe internet, canta deosebit de bine impreuna rock, chiar daca sunt de vreo luna de timp imrepuna. Ei au primit foarte usor trei de DA si merg mai departe.

 Spectacolul X FACTOR poate fi urmarit live de la ora 20:30 vineri pe Antena 1 HD live

 Un concurent de la Mireasa pentru fiul meu vine la X Factor si isi incearca norocul. Nicolae este cel care a intrat in casa, dar si la preselectiile show-ului de muzica. El a interpretat piesa "The Bare Necessities", semnată Louis Armstrong.


 Urmareste si tu XFACTOR Sezonul 5 Episodul 4 live online din data de 02.10.2015Video 1 X FACTOR Sezonul 5 Episodul 4 live pe internet din data de 02.10.2015 Server I


Server II/Partea I


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "X FACTOR Sezonul 5 episodul 4 online 2 octombrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri