Vocea Romaniei Sezonul 5 Episodul 7 online din 30 octombrie 2015

0 comentarii

Vocea Romaniei Sezonul 5 2015 online


 Urmareste Vocea Romaniei Sezonul 5 Episodul 7 de vineri 30 octombrie 2015 online pe PROTV.


 Cea dea saptea editie ne aduce pe Gabriela Amzaru care are doar 16 ani si este din Calarasi. Ea canta de la 5 ani, cand a inceput sa cante deoarece a fost remarcata de educatoarea sa. Ea canta deja la evenimente private.

 Este ultima seara de auditii pe nevazute, cand vor mai intra in scena si in formatiile juratilor, cantareti de exceptie. Ultimele locuri ramase libere, vor starni mare interes si multi se vor bate pentru un loc intr-o echipa.


Urmareste Vocea Romaniei Sezonul 5 Ep 7 video integral online

Server I

Partea I

Partea IIPartea IIIPartea IVPartea V

Server II/Partea IPartea II


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Vocea Romaniei Sezonul 5 Episodul 7 online din 30 octombrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri