Vocea Romaniei Sezonul 5 Episodul 4 9 octombrie 2015 online

0 comentarii

Vocea Romaniei Sezonul 5 2015 online


 Urmareste Vocea Romaniei Sezonul 5 Episodul 4 de vineri 9 octombrie 2015 online pe PROTV.


 Diseara pe scena va urca o voce care revine dupa ce a fost la Romanii au talent, chiar in aceasta primavara.

 Tot in aceasta seara, Larisa CIortan, cea care este fan rock, va veni cu vocea ei superba si va intra direct in inima juratilor, care se vor bate pentru ea. Ea a luat lectii de canto chiar de la mama ei, care este profesoara de canto. Ea are si o poveste viata fascinant, ea avand un iubit din Nigeria, care este in Romania pentru a studia medicina. Larisa a mers in echipa lui Tudor.


UrmaresteVocea Romaniei Sezonul 5 Ep 4 video integral online

Server I

Server II


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Vocea Romaniei Sezonul 5 Episodul 4 9 octombrie 2015 online"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri