Vocea Romaniei Sezonul 5 Episodul 3 2 octombrie 2015 online

0 comentarii

Vocea Romaniei Sezonul 5 2015 online


 Urmareste Vocea Romaniei Sezonul 5 Episodul 3 de vineri 2 octombrie 2015 online pe PROTV.


 Vineri 2.10.2015 un concurent celebru a urcat pe scena Vocei Romaniei, este vorba despre Bogdan Vladau, tanarul de 35 e ani din Bucuresti cunoscut publicului larg ca si prezentator de emisiuni tv si cantaret. El canta si la chitara inca de cand era foarte mic. El a cantat piesa "Use Somebody", a trupei Kings Of Leon. A fost ascuns de o cortina, pentru a nu fi recunoscut, decat dupa ce isi termina piesa.


Prima parte din Vocea Romaniei Sezonul 5 Episodul 4 video integral online

Server I/Partea IPartea IIPartea III

Server II/Partea I


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Vocea Romaniei Sezonul 5 Episodul 3 2 octombrie 2015 online"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri