Visuri la cheie sezonul 2 episodul 4 online 14 octombrie 2015

0 comentarii
Visuri la cheie episodul 1 online


  Dragos Bucur va prezinta alaturi de Dedeman al patrulea episod din Visuri la cheie sezonul 2 episodul 4 online video integral.

 Episod 4 din emisiunea Visuri la cheie de la ProTV ajuta pe trei fete ramase fara parinti. Mihaela, Adriana si Lorena sunt trei surori care traiesc intr-o casa darapanata. Fetele au ramasa fara tata, din cauza unei boli necrutatoare, iar apaoi si fara mama lor, dupa un infarct. Anul acesta si bunicul, care le sprijinea cum putea a decedat, iar acum sunt la mana vecinilor care le mai ajuta. Ele nu au nici un venit, iar feteita cea mica, de doar noua ani, trebuie operata la inima, dar nu au banii necesari.


Emisiunea Visuri la cheie sezonul 2 episodul 4 online 14 octombrie 2015 pe internet
Server 1Server 2
Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Visuri la cheie sezonul 2 episodul 4 online 14 octombrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri