Vacanta Mare Leana s-a Intors Episodul 8 Online din 17 octombrie 2015

0 comentarii

Vacanta Mare Leana s-a Intors Online

 Vezi pe internet Vacanta Mare Leana s-a intors episodul 8  online sambata din 17 octombrie 2015 difuzat de Kanal D.


 Episodul opt este o continuare a celorlalte nazbatii facute de Costel si Leana, dar si de Urinela si Axinte. Putem vedea ca in acest sezon lipseste sora lui Axinte, Lila, cea care ducea samanata mai departe a lui Leana Partag.


Video Vacanta Mare Leana s-a Intors Episodul ep. 8 Online 17.10.2015 reluareServer 2Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Vacanta Mare Leana s-a Intors Episodul 8 Online din 17 octombrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri