Vacanta Mare Leana s-a Intors Episodul 7 Online din 10 octombrie 2015

0 comentarii

Vacanta Mare Leana s-a Intors Online

 Vezi pe internet Vacanta Mare Leana s-a intors episodul 7  online sambata 10 octombrie 2015 difuzat de Kanal D.


 Episodul sapte incepe cu o intalnire deosebita. Diarela isi intalneste sora, care este prizoniera intr-un corp strain. Ea a fost vrajita de o batrana si i-a fost furat corpul, iar acum este batrana si foarte urata.

 Costel este prins cu minciuna, el se da drept un doctor de la Bucuresti, cica a venit in sat sa vindece bolnavii. El a lipsit de acasa trei luni de zile. El a fost vrajit de vrajitoarea cea rea si acum abia se tine pe piicoare.
Video Vacanta Mare Leana s-a Intors Episodul 7 ep. 7 Online 10.10.2015 reluareServer 2Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Vacanta Mare Leana s-a Intors Episodul 7 Online din 10 octombrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri