Vacanta Mare Leana s-a Intors Episodul 6 Online 3 octombrie 2015

0 comentarii

Vacanta Mare Leana s-a Intors Online

 Vezi pe internet Vacanta Mare Leana s-a intors episodul 6 Frumoasa si bestia online sambata 26 septembrie  2015 difuzat de Kanal D.


 Episodul cinci este sub semnul vrajitoriei. Diarela va intaln cea mai mare vrajitoare din Sadova si exclama ca are semna cu Oana Zavoranu. Dupa aceasta intalnire, Diarela va avea puteri nemaivazute  dupa un ritual de exceptie. Ea doreste sa il oamoare pe Costel pe care il crede vinovat de tot ce se intampla in familia sa.
Video Vacanta Mare Leana s-a Intors Episodul 6 Online 03.10.2015 reluareServer 2Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Vacanta Mare Leana s-a Intors Episodul 6 Online 3 octombrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri