The Vatican Tapes 2015 film online subtitrat in romana

0 comentarii

The Vatican Tapes 2015 film online subtitrat in romana

The Vatican Tapes 2015 film online subtitrat in romana Personajul principal din acest film este Angela, o tanara foarte fericita, pana la varsta de 27 de ani, cand ajunge la spital dupa un mic incident. Din acel moment viata ei se schimba radical si in moemntul cand vine acasa, ea este lovita de un corb prin fereasta autocarului si o loveste la mana. Acest accident o tine in coma timp de 40 de zile. Cand se trezeste este alt om, un om posedat de diavol, care o controleaza. Un preot, veteran de razboi, pe nume Lorenzo, doreste sa o ajute, el dandu-si seama ce se petrece si stie ca este posedata.

 Cand cineva doreste sa se apropie de ea sa o ajute, spiritul din ea ii ataca si chiar ii omoara, astfel pentru a nu putea sa fie ajutata. Preotul este cel care o va salva, intr-un final.

 The Vatican Tapes 2015 online este un film de nota 4,4, care tine 91 de minute si are ca actori principali pe Olivia Taylor Dudley, Michael Peña si Dougray Scott, totul intr-un film horror.Vezi pe internet filmul The Vatican Tapes 2015 HD online subtitrat in romanaSERVER 2
SERVER 3Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "The Vatican Tapes 2015 film online subtitrat in romana"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri