The martian Martianul 2015 film online subtitrat

0 comentarii
The martian Martianul 2015 film online subtitrat


 Urmareste pe net The martian Martianul 2015 film online subtitrat
 Este povestea unui astronaut pe nume Mark Watney, care trebuie sa plece pe Planeta MArte pentru a expora aceasta planeta. Dupa ceva timp el este considerat mort si se trezeste in mijlocul unei noi forme de viata singur si parasit. el incearca sa transmita semnale pe Pamant pentru a fi gasit sa poata reveni acasa. Daca acesta va reusi si Nasa isi va repara greseala, vom vedea pe marile ecrane incepand cu 5 octombrie 2015.

  Filmul Sinopsis The Martian este un film de nota 8,5, foarte apreciat de marele public. Un film  plin de actiune si aventura, inteligenta si inventivitate.
Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "The martian Martianul 2015 film online subtitrat"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri