Te cunosc de undeva Sezonul 8 Episodul 7 online din 24 octombrie 2015

0 comentarii
Te cunosc de undeva Sezonul 8 online      Urmareste pe internet Te cunosc de undeva Sezonul 8 episodul 7 reluare online din 24 octombrie 2015


 Viorica și Margherita din Clejani cântă pentru prima oară operă sâmbătă. Ele se vor transforma în Monserrat Caballe și Jose Carerras și vor cânta aria “Brindisi” din “Traviata”, de Giuseppe Verdi. Florin Ristei îl va imita pe Aloe Blacc, cu piesa “I need a dollar”.

 Va dorim vizionare placuta!


  Te cunosc de undeva sezonul 8 episodul 7 de sambata 24 octombrie 2015 online reluare Video 1Video 2


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Te cunosc de undeva Sezonul 8 Episodul 7 online din 24 octombrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri