Te cunosc de undeva Sezonul 8 Episodul 5 online 10 octombrie 2015

0 comentarii
Te cunosc de undeva Sezonul 8 online      Urmareste pe internet Te cunosc de undeva Sezonul 8 episodul 5 reluare online 10 octombrie 2015


 O smabata de pomina. Tania Popa s-a transformat in james Brown si a interpretat piesa „Sex Machine!”. Serban Copot a fost Laura Lavric si a cantat Hopa, hop si iara hop. Adrian Enache a fost pe scena intr-o aparitie inedita, el a facut parte din trupa Zdob și Zdub”!

 Va dorim vizionare placuta!


  Te cunosc de undeva sezonul 8 episodul 5 de sambata 10 octombrie 2015 online reluare Video 1Video 2


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Te cunosc de undeva Sezonul 8 Episodul 5 online 10 octombrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri