Sicario Asasinul 2015 film online subtitrat in romana

0 comentarii
Sicario Asasinul 2015 film online


 Vezi pe internet Filmul SICARIO ASASINUL 2015 ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA

 Este vorba despre o drama plina de actiune, cu o nota de 7,8, nota primita de la cei care au vazut acest film la cinema. Actorii Josh Brolin, Jon Bernthal, Emily Blunt, Benicio Del Toro, joaca cel mai bun rol al lor din ultimii ani.

 Kate Macer este gata de lupta impotriva grupurilor infractionale, care fac bani din droguri. In Mexic nu prea reuseste nimeni sa le de-a de cap. Ei fac ce vor, ei fac legea. CIA intra pe fir si vor sa prinda chiar capul mafiei drogurilor. Benicio Del Toro este cel care ii ajuta sa ajunga unde doresc.



 Urmareste in avans filmul Sicario Asasinul platit 2015 video gratuit.





Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Sicario Asasinul 2015 film online subtitrat in romana"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri