Poftiţi de vă iubiţi episodul 12 online din 20 octombrie 2015

0 comentarii
Poftiţi pe la noi Poftiţi de vă iubiţi  Poftiti pe la noi Poftiţi de vă iubiţi marti episodul 12 online din 20 octombrie 2015 pe internet


 In ep 12 vedetele merg la Baia Mare: Iuliana Luciu, Simona Trașcă, Augustin și Lucian Viziru,Pamela Andreson a Romaniei, lucreaza pentru Cristina si Matei, doi tineri care au crescut la casa de copii si acum au doi baietei, pe care inca nu i-au botezat, iar unul are deja doi anisori.
Poftiţi de vă iubiţi episodul 12 online la Antena 1 20 octombrie 2015

Server IServer II

>

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Poftiţi de vă iubiţi episodul 12 online din 20 octombrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri