Narcopolis 2015 film online subtitrat HD

0 comentarii
Narcopolis 2015 film online subtitrat HD


 Filmul thriller Narcopolis 2015 online subtitrat in romana HD


 In Londra timpurilor viitoare, drogurile usoare sunt legale, ceea ce ii inspaimanta pe politisti, deoarece populatia a devenit dependenata de aceste droguri.

 Un politist Greaves doreste sa rezolve un caz in care este ucis un om, totul de la piata neagra a acestor droguri, care imparte milioane de euro anual. Cei care produc aceste droguri, au un drog pe care il incearca pentru a ceea o dependenta si mai mare si a avea mereu clienti. Totul are o limita si asta o simte pe pielea lui, Agentul Greaves.

 Filmul apare la inceputul lunii octombrie 2015, in Romania, este un film de mister si Science fiction. A primit doar nota 4,3 din partea site-ului Imdb.

 NarcoPolis, cred ca zice totul, un politist impotriva narcoticelor.Narcopolis 2015 film online subtitrat videoSERVER 2

SERVER 3
Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Narcopolis 2015 film online subtitrat HD"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri