MasterChef Sezonul 6 episodul 9 online din 12 octombrie 2015

0 comentarii
Master Chef Sezonul 6 online

MASTERCHEF SEZONUL 6 EPISODUL 9 ONLINE pe Protv din 10 octombrie 2015.  Luni de la ora 20:30 concurentii vor avea parte din nou de cutia misterelor. Ei de aceasta data trebuie sa gateasca un preparat pe baza de mere, care este ingredientul surpriza. Chefii vin cu o sugestie ce nu le va placea, le vor interzice sa prepare un anumit fel de mancare.

 In final vor avea de reprodus trei preparate diferite, care sa ii faca castigatori si astfel ei vor alege preparatul care il reproduce colegii sai.

 Al noalea episod din "Master Chef" se poate vedea pe internet la ProTV  in reluare in aceasta pagina.  Master Chef episodul 9 din sezonul 6 video integral reluare.

Server I

/Partea I
Partea IIPartea IIIDă-ne un like :

Comments

0 comments to "MasterChef Sezonul 6 episodul 9 online din 12 octombrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri