MasterChef Sezonul 6 episodul 8 online din 6 octombrie 2015

0 comentarii
Master Chef Sezonul 6 online

MASTERCHEF SEZONUL 6 EPISODUL 8 ONLINE pe Protv din 6 octombrie 2015.  Marti de la ora 20:30 in episod ep 8 vom intra le Testul sub presiune, test care face deja prima victima si s-a ajuns aici deoarece nu au reusit sa gateasca un fel principal cu ingredientul principal, porumb. Am avut parte si de cutia misterelor, unde se afla o poza cu frigiderele concurentilor de acasa si cu ce era in ele. Astefel trebuiau sa gateasca cu o parte din ca se afla in acele poze.

 Vicentiu, Stefan, Misha, Adriana si Florin sunt cei care au primit cate un sort negru si astfel vor intra sub testul sub presiune. In 75 de minute, VIncentiu a fsot cel care nu a reusit sa gateasca un pui cum trebuie si a strans doar nervi din partea juriului, care l-au trimis acasa. El este primul concurent care paraseste bucataria MasterChef.

 Al optulea episod din "Master Chef" se poate vedea pe internet la ProTV  in reluare in aceasta pagina.  Master Chef episodul 8 din sezonul 6 video integral reluare.

Server I Partea IPartea IIPartea IIIDă-ne un like :

Comments

0 comments to "MasterChef Sezonul 6 episodul 8 online din 6 octombrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri