MasterChef Sezonul 6 episodul 7 online 5 octombrie 2015

0 comentarii
Master Chef Sezonul 6 online

MASTERCHEF SEZONUL 6 EPISODUL 7 ONLINE pe Protv din 5 octombrie 2015.  Luni seara episod 7, acum cei 24 de bucatarii alesi sa mearga mai departe trebuie sa arate ca nu degeaba au fost alesi.

 Cei 24 de concurenti care au reusit sa impresioneze juriul si sa primeasca mult asteptatul sort sunt: Claudia Sima, Iuliana Banut, Florin Arvunescu, Tudor Aposteanu, Adriana Pletosu, Georgiana Prica, Marilena Oprisan, Iuliana Ungheanu, Ana Maria Storociuc, Cristian Georgescu,  Marin Vilcan, Iulian Sirbu, Mihai Vladimir Anton, Liviu Balint, Serghei Savin, Claudiu Campan, Cristian Avram, Stefan Pascu, Andrei Voica, dar si Tudor Florian Cristian si Victoras Barbu care au reusit sa castige sortul de aur.

 Principalul preparat cu care s-au prezentat concurentii in fata juratilor, a fost carnea, preparata de noua concurenti, urmata de preparatele din peste sau fructe de mare, iar pe ultimul loc vin deserturile, care chiar daca au fost mai putine, au fost cele mai gustoase.

 Al saptelea episod din "Master Chef" se poate vedea in direct la ProTV accesand acest AICI dar si in reluare in aceasta pagina.  Video Master Chef episodul 6 din sezonul 7 video integral reluare.

Server I Partea 1Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "MasterChef Sezonul 6 episodul 7 online 5 octombrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri