MasterChef Sezonul 6 episodul 13 online din 26 octombrie 2015

0 comentarii
Master Chef Sezonul 6 online

MASTERCHEF SEZONUL 6 EPISODUL 13 ONLINE luni din 26 octombrie 2015.  Am avut parte de seara cu cele mai multe liminari. Au fost tre eliminari, Cristi , a trebuit sa plece din competitie, deoarece se simtea foarte rau si nu mai putea continua.

 Mai sunt doar 16 concurenti, care sa ne arate ca sunt niste bucatari desavarsiti si au in sange darul de a gati. Astazi ei vor merge la Castelul Corvinilor, un castel gotic, unde se vor duela pentru un loc in joc. ZVom avea avea parte de roata norocului si oala sub presiune.

 Al  treisprezecelea episod din "Master Chef" se poate vedea pe internet la ProTV  in reluare in aceasta pagina.Server IPartea IIPartea IIIPartea IVPartea V


Server IIPartea IIDă-ne un like :

Comments

0 comments to "MasterChef Sezonul 6 episodul 13 online din 26 octombrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri