MasterChef Sezonul 6 episodul 12 online din 20 octombrie 2015

0 comentarii
Master Chef Sezonul 6 online

MASTERCHEF SEZONUL 6 EPISODUL 12 ONLINE marti din 20 octombrie 2015.  Stefan este cel care a fost eliminat, in timp ce Claudiu a castigat proba oalei sub presiune.

 Concurentii vor avea parte de o proba cutia misterelor, cu 24 de cutii, dar nu vor fi in bucatarie ci in aer liber si vor trebui sa gateasca in cazane si cu lemne. Vor trebui sa se intoarca in timp, dar sa pastreze ingredientele si gustul din 2015. Unde vor merge concurentii MasteChef, vom vedea doar luni seara.

 Al  doisprezecelea episod din "Master Chef" se poate vedea pe internet la ProTV  in reluare in aceasta pagina.Server I


Server IIDă-ne un like :

Comments

0 comments to "MasterChef Sezonul 6 episodul 12 online din 20 octombrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri