Lumea e a mea 2015 Film Online Romanesc

1 comentarii

Lumea e a mea 2015 Film Online Romanesc

 Urmariti fimul romanesc " Lumea e a mea online 2015 " pe internet. 


 Lansarea in cinematografe va avea loc pe 23 octomrbie 2015. Este un film in regia lui Nicolae Constantin Tanase.

 Este drama unei tinere care traieste in ROmania ina nul 2000 si care isi doreste o viata fara grijai, plina cu bani si cu faima. La un moment dat ea chiar reuseste sa isi implineasca visul ce il avea de mica si acum este o vedeta foarte matura care stie ce vrea.


Lumea e a mea 2015 Film Online Romanesc pe netVARIANTA 2Dă-ne un like :

Comments

1 comments to "Lumea e a mea 2015 Film Online Romanesc "

Anonim spunea...
4 noiembrie 2015, 16:53

Cand o sa apara filmul online?

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri