Las Fierbinti Sezonul 8 Episodul 7 din 15 octombrie 2015 online

0 comentarii
Las Fierbinti Sezonul 8 Episodul 1  online


 Vezi LAS FIERBINTI Sezonul 8 cu episodul 5 din 15 octombrie 2015 video online gratis.

 Surpriza mare surpriza, Dorel se angajeaza ca ajutor de psiholog, cum il numesc ei Mecanica de punctul G. Giani si Bobita vor saq ii faca rau, si sa il lase fara bani, acum ca el munceste si are bani.

Firicel este in al noualea cer, sotia lui este insarcinata. El se bucura ca va primi aloctie de la stat si va avea ce sa bea. Celentano trebuie sa il convinga ca un copil este mult mai mult si ca este un chin sa cresti un copil si sunt multe alte cheltuieli. Las Fierbinti sezonul 8 episodul 7 la PROTV online
Urmariti Las Fierbinti Sezonul 8 episodul 7 din data de 15 octombrie online pe internet


Server IIDă-ne un like :

Comments

0 comments to "Las Fierbinti Sezonul 8 Episodul 7 din 15 octombrie 2015 online"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri