Las Fierbinti Sezonul 8 Episodul 5 8 octombrie 2015 online

0 comentarii
Las Fierbinti Sezonul 8 Episodul 1  online


 Vezi LAS FIERBINTI Sezonul 8 cu episodul 5 din 8 octombrie 2015 video online gratis.

 Astazi apare un nou personaj in serial. Este vorba de Stela Popescu, care este directoarea scolii din Las FIerbinti, care intra in scena, dupa un scnadal legat de o noua profesoara, care cere bani elevilor.

 Este vorba de Gianina care a fost angajata dupa ce a luat cea mai mare nota la concursul pentru profesoara de chimie. Ea a luat nota 2, iar locul doi a luat nota 1,9. Astfel primarul Vasile a decis sa o angajeze pe ea, deoarece ea este din sat si nu mai sunt alte cheltuieli cu chiria sau cu transportul. Las Fierbinti sezonul 8 episodul 1 la PROTV online
Urmariti Las Fierbinti Sezonul 8 episodul 5 din data de 8 octombrie online pe internet


Server IIDă-ne un like :

Comments

0 comments to "Las Fierbinti Sezonul 8 Episodul 5 8 octombrie 2015 online"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri