I Spit On Your Grave 3: Vengeance is Mine 2015 online subtitrat in romana

0 comentarii
I Spit On Your Grave 3: Vengeance is Mine 2015 online subtitrat in romana I Spit On Your Grave 3: Vengeance is Mine 2015 online subtitrat in romana Un film de nota 5,2, un thriller plin de crime, film horor care iti trezeste toate simturile. Aceste episod este o continuare a filmului din 2010. Jennifer Hills este inca tulburata de perversiunile sexuale la care a fost supusa in episodul doi. Ea face tot posibilul sa treaca peste aceasta suferinta si trauma, chiar merge la un grup de ajutor pentru cei cu necazuri in trecut.

 Dintr-o data cea mai buna prietena a ei este omorata, iar criminalul este in libertate. Jennifer merge pe cont propriu sa il caute pe criminal si sa il pedepseasca asa cum crede ea ca merita, ea supanandu-l la cele mai groaznice chinuri posibile.I Spit On Your Grave 3: Vengeance is Mine 2015 online subtitrat in romanaSERVER 2


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "I Spit On Your Grave 3: Vengeance is Mine 2015 online subtitrat in romana"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri