Ham Talent episodul 2 online din 25 octombrie 2015

0 comentarii


 Vezi emisiunea Ham Talent episodul 2 online din 25 octombrie 2015 Noua emisiune marca Antena 1, in care toate animalele au o sansa sa devina vedete. Catei de toate rasele, pisici, papagali, maimute, serpi, hamsteri, iepurasi, porumbei, cai sau chiar gaini de rasa.

 Beatrice Rancea, Diana Munteanu, Gabriel Cocu, Mihai Petre și Pepe sunt cei cinci jurati care trebuie sa decida ce animale au talent cu adevarat si trebvuie sa mearga mai departe. Animalele se bat pentru premiul de 20.000 de euro si o fac cu multa placere.

 Cei cinci jurati vor fi ajutati de Liviu Varciu, care este un mare iubitor de animale. El a trait printre animale, iar acum are un caine foarte frumos de care este foarte mandru.Server I/Partea IPartea IIServer II/Partea IPartea II


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Ham Talent episodul 2 online din 25 octombrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri