Furtună pe Bosfor Episodul 1 online 5 octombrie 2015

0 comentarii
Furtună pe Bosfor online


 Furtuna pe Bosfor episodul 1 online este noul serialul turcesc care va incepe luni 5 octombrie 2015, la Kanal D.


 Filmul este cel mai de succes serial din Turciase si se numeste Paramparca, titlul original, aduce pe micile ecrane pe actorul Erkan Petekkaya, cel care l-a interpretat pe Riza in serialul „Dila” si pe Ali in „Tradarea”, dar si pe actrita Nurgul Yesilcay, din serialul „Dragoste si pedeapsa”.


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Furtună pe Bosfor Episodul 1 online 5 octombrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri