Dinamo Astra online live 3 octombrie 2015 video etapa 13

0 comentarii
Dinamo Astra online live 3 octombrie 2015 video etapa 13

 Urmareste sambata Dinamo Bucuresti - Astra Giurgiu live online 3 octombrie 2015 partida tur din etapa 13 din Liga 1 Bergenbier. 

  Meciul este transmis de Digi Sport 1, Dolce Sport 1 de la ora 18:30, de pe Arena Nationala. Dinamovistii vor dedica acest meci fostului jucator Catalin Haldan, care a decedat pe teren chiar in urma cu 15 ani, pe 5 octombrie 2000. In aceste zile jucatorii au mers la cimitir unde au depus coroane.
 Preturile pleaca de la 15 lei la peluza si 30 la tribuna. Cel mai scump bilet ajunge la 150 lei si 250 lei.
  Vizionare placuta !


Dinamo Astra online live 3 octombrie 2015 video


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Dinamo Astra online live 3 octombrie 2015 video etapa 13"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri