CFR Cluj - CSU Craiova live 4 octombrie 2015 etapa 13

0 comentarii
CFR Cluj - CSU Craiova live 4 octombrie 2015 etapa 13
 Fotbal Liga I: CFR Cluj - CSU Craiova live online etapa 13 din 4 octombrie 2015 pe internet

 Meciul este transmis in direct pe Digi Sport, Dolce TV 1 si TVR 1, de la ora 21:00. Cu aceasta etapa se inchie turul Ligii 1 din Romania.

 Cele doua echipe care se intalnesc astazi au un parcurs foarte bun, ele vin dupa 3 victorii consecutive. Ele au primit inapoi cele 12 puncte luate in urma penalizarii date de FRF.


CFR Cluj - CSU Craiova live 4 octombrie 2015 video pe internet

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "CFR Cluj - CSU Craiova live 4 octombrie 2015 etapa 13 "

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri