Burlacita Sezonul 3 Episodul 6 online 7 octombrie 2015

0 comentarii
Burlacita Daniela Crudu sezonul 3 online


  Urmareste si tu pe Antena 1 Burlacita Sezonul 3 Daniela Crudu Episodul 6 online integral miercuri 7 octombrie 2015


 Au mai ramas doar 7 concurenti si Danela deja stie ce barbat prefera si cu cne ar dori sa ramana. Ea a fost cucerita de un tnar italian, care se lauda ca ii place viata scumpa si luxul. Petro ii daruieste un inel de plastic, care iese dintr-un ou de ciocolata. Petro ii dezvaluie ca a fost escorta, in trecut, adica gigolo, barbat de companie.
 Server 1 Burlacita Daniela Crudu Sezonul 3 Episodul 6 din 07.10.2015 pe internet Antena 1 

 Server 2


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Burlacita Sezonul 3 Episodul 6 online 7 octombrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri